Skip to content

Dit boek is voor jou!

Eindelijk is het er! Een praktisch boek dat de eeuwenoude kennis uit de Chinese geneeskunde vertaalt naar het huidige dagelijkse leven! Dit boek geeft je waardevolle inzichten voor jouw eigen gezondheid en vitaliteit. Praktisch, to the point, met humor geschreven en vooral niet zweverig!

Ik laat je zien dat deze eeuwenoude kennis alláng wetenschappelijk onderbouwd is en het dus niet een kwestie van ‘erin geloven’ is. 

Waarom dit boek?
Na 17 jaar praktijk te hebben gevoerd en duizenden consulten te hebben gegeven, viel het me op dat ik in de basis iedere keer dezelfde dingen uitlegde. Zo logisch als dit voor mij en mijn collega’s is, zo vernieuwend bleek dit iedere keer weer voor mijn cliënten. 

Dezelfde adviezen bleken jaar in jaar uit steeds opnieuw waardevol te zijn en er was geen boek waar ik naar kon verwijzen, behalve vaak taaie vakliteratuur. 

Omdat ik vind dat deze waardevolle kennis voor meer mensen beschikbaar moet zijn, heb ik besloten om het op een eenvoudige, maar toch gefundeerde wijze te bundelen in dit boek. In het boek neem ik je stap voor stap mee, net alsof je bij mij in de praktijk bent, vertel ik je over je eigen lichaam en geest en hoe je daarvoor kunt zorgen. 

Wat kun je lezen in dit boek?
Van een beknopte introductie in de begrippen yin en yang en de verklaring hoe lichaam en geest samenhangen, tot lekkere recepten en praktische oefeningen. Het boek bevat het allemaal!

Dus geen losse trucjes, maar een compleet en leuk verhaal, waarin jij meer leert over hoe je op een eenvoudige wijze en zonder veel tijd of geld te moeten investeren aan je eigen vitaliteit kunt werken.
Je kunt het boek van kaft tot kaft lezen, maar je kunt er ook lekker in bladeren en losse onderdelen lezen. 

‘Oosterse wijsheid in
een Westers leven’

Hét boek voor iedereen die geïnteresseerd is
in zijn eigen gezondheid!

Inspirerend!


Na het lezen van dit boek zit je vol inspiratie om op een complete manier naar jouw welzijn te kijken en heb je praktische tools om dat aan te pakken. 

Bekijk hier de inhoudsopgave

‘Oosterse wijsheid in een Westers leven’

Praktische inzichten & waardevolle toepassingen

Specificaties

Titel: Oosterse Wijsheid in een Westers leven
Subtitel: Praktische toepassingen & waardevolle inzichten
Bindwijze: softcover
Aantal pagina’s: 237 (op gerecycled papier)
Auteur: Laura van Loon
ISBN: 9789464914917

Bestel je boek nu!

Ik heb besloten alles zoveel mogelijk in eigen beheer te doen en ook het verzenden van het boek zal ik zelf op me nemen. Hierdoor moet ik per pakket de standaard track & trace verzendkosten betalen (en doorberekenen). Ik besef me dat deze verzendkosten de prijs van het boek behoorlijk opdrijft.

Brievenbuspakketje
Ongeacht het aantal boeken dat je tegelijkertijd bestelt, blijven de verzendkosten die van een brievenbuspakje a €4,25. Hoe meer boeken je koopt, des te lager de verzendkosten per boek zijn.

Wees slim en bestel er twee, het is een leuk kado om weg te geven!

Prijs per boek      € 23,50

Verzendkosten    € 4,25
(verzending via PostNL met Track & Trace)

Plaats hier je bestelling:

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

E-mailadres*

Back To Top